Fosu-Mensah flirt op Twitter met Ajax: ‘Wie weet’

28 januari 2019

AFP

Timothy Fosu-Mensah heeft het niet naar zijn zin in Londen. De verdediger is nog steeds onderdeel van Manchester Unitd, maar wordt momenteel verhuurd aan Fulham. De vraag is alleen voor hoe lang nog?


Op Twitter heeft de Oranje international namelijk een flirtje gemaakt met zijn jeugdliefde Ajax. Ooit voetbalde de 21-jarige Amsterdammer in de jeugd van Ajax, maar in 2014 verkaste hij als tiener naar United.

Op Twitter begon alles nadat hij voorafgaand aan de Klassieker een filmpje deelde. Fosu-Mensah voegde er 3 kruizen aan toe en lanceerde het de wereld in.

Tekst loopt door onder Tweet

Veel Ajacieden waardeerden de reactie van de Amsterdammer. Reacties als: 'Kom maar lekker naar huis', werden massaal onder de post gedeeld. Dat de verdediger ook zelf zou reageren was echter een verrassing. De woorden: 'Wie weet', postte Fosu-Mensah onder de reacties.

Nu is het natuurlijk te voorbarig om al te spreken over een eventuele transfer. Wel is duidelijk dat Fosu-Mensah meer speeltijd zou willen en Ajax in de Klassieker nou niet de beste verdediging liet zien. Match?

Moet Fosu-Mensah naar Ajax?

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...