Karsdorp in Rome om transfer te voltooien

19 juni 2017

Pro Shots

Het lijkt erop dat Feyenoord afscheid moet gaan nemen van Rick Karsdorp. De 22-jarige rechtsback is momenteel in Rome om te onderhandelen met AS Roma over een transfer. Dat weet VI-watcher Martijn Krabbendam. Het contract van de international loopt nog tot medio 2021, waardoor er flink wat geld op tafel moet komen voor hem.


Karsdorp debuteerde onder Fred Rutten bij Feyenoord. Dat deed hij niet op zijn normale positie op het middenveld, maar als rechtsback. Daar ontwikkelde hij zich prima en groeide hij uit tot vaste waarde bij Feyenoord. Hij kwam tot 101 optredens voor de Rotterdammers tot nu toe, waaronder 2 tegen AS Roma.

Kampioen én beker
Voor Karsdorp is het een ideaal moment om een stap hogerop te maken. De rechtsback won in 2016 de beker met Feyenoord en behaalde dit seizoen de titel. Zijn maatje Eljero Elia ging hem al voor door een transfer te maken naar Istanbul Basaksehir. Het lijkt erop dat Karsdorp nu ook vertrekt.

Bekenden in Rome
Mocht het zover komen, dan komt de rechtsback in de Italiaanse hoofdstad enkele bekenden tegen. Zo gaat hij onder meer samen voetballen met Héctor Moreno, die vorige week daarheen verkaste. Ook komt hij collega-international Kevin Strootman tegen.
reacties
ReageerReageer op dit bericht