Krul buiten selectie gelaten bij Newcastle United

17 juli 2017

Pro Shots

Tim Krul heeft een duidelijke boodschap gekregen van Newcastle United. De keeper zit niet bij de selectie die meegaat op trainingskamp in Ierland. Trainer Rafael Benitez laat de Nederlander dus thuis. Tijd voor de 29-jarige doelman om te kijken naar een andere club, zo lijkt het.


Het afgelopen seizoen werd Krul verhuurd aan Ajax. Daar moest hij Jasper Cillessen doen vergeten, die naar FC Barcelona vertrok. Die eer ging naar André Onana, die het doel verdedigde toen Krul geblesseerd was. Hij deed het zo goed, dat de gehuurde keeper terug werd gestuurd naar Newcastle. AZ speelde daar op in en haalde hem een half jaar als eerste keeper.

Eerste waarde
Lang was Krul de eerste doelman in Engeland. Hij kwam in totaal tot 185 wedstrijden voor Newcastle United, waarvan de meeste in de Premier League. In die potjes hield hij 53 keer de nul. Ook speelde hij 8 interlands namens Nederland.

Wil jij het belangrijkste VOETBALNIEUWS gratis via Whatsapp ontvangen? Stuur een app met VOETBAL AAN naar 06 135 591 70 of klik hier.

reacties
ReageerReageer op dit bericht