‘Manchester United en Arsenal strijden om handtekening Neres’

16 april 2019

BSR Agency

David Neres is na de winterstop ongelofelijk on fire bij Ajax en dat is in het buitenland ook opgevallen. Net als bij meer Ajacieden begint de geruchtenstroom rond de Braziliaan langzaam maar zeker op gang te komen. Met deze keer een hoofdrol voor Manchester United en Arsenal.


Die 2 Engelse grootmachten zouden zeer geïnteresseerd zijn in de 22-jarige aanvaller. Dat meldt The Sun in ieder geval. Ook Everton zou wel oren hebben naar de diensten van de Braziliaan. Chelsea ook, maar die mogen waarschijnlijk helemaal geen transfers doen door de straf van de UEFA.

Meer dan 43 miljoen
Neres leek Ajax in de winterstop te verlaten. Hij speelde maar weinig en een Chinese club had naar verluidt maar liefst 43 miljoen euro over voor de vleugelflitser. Maar na zijn goede optreden na de winterstop zou de vraagprijs van Ajax al dik over de 50 miljoen euro liggen. Dit kan natuurlijk alleen maar hoger worden wanneer geïnteresseerde clubs tegen elkaar op gaan bieden.

We gaan het aankomende zomer vast en zeker allemaal zien. Eerst moet de focus maar op dinsdagavond, als Ajax het opneemt tegen Juventus in de return van de Champions League-kwartfinale.