‘Martial is helemaal klaar bij ManUnited en wil deze zomer nog vertrekken’

13 juni 2018

Pro Shots / Action Images

Frankrijk laat hem dit WK lekker thuis en het is nog maar de vraag waar hij zich het komende seizoen gaat melden. Anthony Martial heeft volgens zijn zaakwaarnemer namelijk zijn zinnen gezet op een vertrek bij Manchester United, meldt VI.


Tijd is rijp
Op de Franse radio zou Philippe Lamboley, zoals de beste man heet, hebben gezegd dat de tijd rijp is voor een overstap. 3 jaar geleden werd hij door Manunited voor 60 miljoen weggeplukt bij AS Monaco. "Na vele afwegingen te hebben gemaakt, heeft Anthony besloten dat hij wil vertrekken bij United', zei Lamboley woensdag bij RMC. "Daar zijn meerdere redenen voor, maar het is nu te vroeg om het daarover te hebben. Anthony zal hier later op terugkomen."

Martial heeft nog eenjarig contract bij de club uit de Premier League en die zouden hem graag langer in Manchester willen houden. "Maar in de afgelopen maanden hebben we geen akkoord weten te bereiken. En als een club als United er na 8 maanden onderhandelen niet in slaagt om een akkoord te vinden, dan betekent dat toch vooral dat ze van Anthony niet een écht belangrijke speler willen maken."