‘Memphis Depay staat in de belangstelling van Sevilla’

17 november 2022

Pro Shots
memphis-depay

Memphis Depay staat in de belangstelling van Sevilla. Dat melden verschillende Spaanse media. De aanvaller van FC Barcelona heeft nog een contract tot en met het einde van dit seizoen, maar zou de leiding van de Spaanse club onlangs al om een transfer hebben gevraagd.


Sevilla is naar verluidt geïnteresseerd in de Oranje-international. De ploeg presteert dit seizoen tot nu toe ondermaats en is daarom op zoek naar versterking. De club staat momenteel 18e in LaLiga en de vraag is dus nog maar of Depay zelf een overstap wel ziet zitten. Technisch directeur Monchi van Sevilla zou al contact gehad hebben met het management van Depay.

Ontmoeting met PSV?
Depay zelf zou echter liever naar de Premier League willen vertrekken. Mocht hij daadwerkelijk toch naar Sevilla vertrekken, dan komt hij al snel tegenover zijn oude club te staan. Niet FC Barcelona, maar PSV. De Spanjaarden spelen namelijk tegen de Eindhovenaren in de Europa League. Andersom speelt ook Luuk de Jong dan tegen zijn oude ploeg, want De Jong stond daar onder contract tussen 2019 en 2022.