Nieuwe geruchten over Messi naar Inter: stervoetballer koopt appartement in Milaan

11 augustus 2020

EPA

Het contract van Lionel Messi loopt volgend jaar zomer af en het gonst al tijden van de geruchten: vertrekt de Argentijn naar Internazionale? Een eerste aanwijzing zou zijn dat vader Jorge een appartement had gekocht in Milaan.


Daar komt nu volgens de Gazzetta een nieuw hoofdstuk bij: Messi zelf heeft ook een penthouse gekocht. Sterker nog: Messi heeft een appartement gekocht dat uitkijkt op de kantoren van Inter. In Italië smullen ze van de geruchten. Sport Mediaset noemt het mogelijk een investering van de speler van Barcelona, maar dat de superster in navolging van zijn vader een appartement koopt in Milaan is opmerkelijk te noemen.

Newell's Old Boys
Messi zelf heeft, ondanks zijn onvrede het laatste jaar, herhaaldelijk gezegd dat hij ook de komende jaren nog bij Barça prijzen wil winnen, ‘als de club dat ook wil’. Aan het einde van zijn carrière gebaseerd op zijn al 20-jarige trouw aan het blaugrana-shirt wil hij nog slechts 1 ultieme transfer maken: spelen bij Newell’s Old Boys, ‘zijn’ club uit de stad Rosário, die hij in 2000 verliet toen niemand daar hem nog kende.