‘Noa Lang ziet belangstelling van buitenlandse clubs toenemen: vraagprijs 20-25 miljoen’

25 juli 2022

Proshots
Noa Lang Nieuwe Club Brugge Interesse AC Milan Arsenal Fabrizio Romano

Als het aan transferspecialist Fabrizio Romano ligt, gaat Noa Lang nog deze transferwindow een overstap maken. Volgens de Italiaan wordt de aanvaller van Club Brugge door enkele clubs uit het buitenland nauwlettend in de gaten gehouden.


Van Lang is het geen geheim dat hij open staat voor een nieuwe stap. Aan HLN gaf Lang aan het einde van vorig seizoen al hét interview waarin hij aangaf dat de Belgen hem nog zullen missen in hun competitie.

Nieuwe club Noa Lang
Voorlopig is Lang nog bij Club Brugge. Zondag deed hij nog mee tegen KRC Genk (3-2-zege, zie onder). Romano meldde diezelfde avond dat meerdere topclubs hun belangstelling concreet zullen maken. Lang moet om en nabij de 20 tot 25 miljoen euro kosten.

Eerder was bekend dat AC Milan verregaande interesse heeft in de diensten van de buitenspeler. Naar verluidt is ook Arsenal geïnteresseerd in de Oranje-international. Onlangs werden ook Leeds United en Borussia Dortmund genoemd al mogelijke bestemmingen. "Ik kan niet ontkennen dat Milan interesse heeft", zei Lang over alle geruchten. "Maar ik kan niet doen alsof ik een persoonlijk akkoord met hen heb ofzo. Zo is het ook niet."