Officieel! Leroy Sané schittert volgend seizoen in het shirt van Bayern München

3 juli 2020

BSR Agency

Een voorhoede met Leroy Sané, Robert Lewandowski en Serge Gnabry: het gaat gebeuren. Sané tekent een contract van 5 jaar bij Bayern München. Hoeveel de Duitse club betaalt aan Manchester City voor zijn diensten, is niet bekendgemaakt. Gaan we komend seizoen het dodelijkste trio van de wereld zien bij Der Rekordmeister?


Het grappige aan de transfer was dat het Arabische account van Bayern München donderdagavond per ongeluk al plaatjes van Sané in een Bayern-shirt online zette. De fout werd razendsnel hersteld, maar toen was het kwaad al geschied. Het Duitse account van de topclub en Sané zelf op Twitter maakten vrijdagochtend de transfer alsnog officieel bekend.


Voor een man van 24 jaar heeft Sané al een aardige staat van dienst. De buitenspeler werd al 2 keer kampioen van de Premier League en speelde 21 keer voor het Duitse elftal. De grootste teleurstelling in z'n carrière zal ongetwijfeld zijn geweest dat hij werd gepasseerd voor het WK van 2018. In de wedstrijden ter voorbereiding op dat WK deed hij namelijk wél mee met het Duitse elftal.

Een Nederlander in het dodelijke trio?
Joshua Zirkzee mag steeds meer minuten maken in het eerste van Bayern München. De Nederlandse spits lijkt klaargestoomd te worden om de opvolger van Robert Lewandowski te worden. Zie je het al voor je, Zirkzee in de spits met Sané en Gnabry om zich heen? Dat moet heel lekker worden!