Oussama Idrissi heeft dankzij de vader van Santiago Gimenez een nieuwe club

18 september 2023

Pim Ras Fotografie

Oussama Idrissi staat de komende 2 seizoenen onder contract bij het Mexicaanse Pachuca. De 27-jarige aanvaller was transfervrij nadat zijn contract bij het Spaanse Sevilla was ontbonden. Even leek een terugkeer naar Feyenoord, waar hij afgelopen seizoen op huurbasis speelde, in de maak maar toen de Rotterdammers Luka Ivanusec en Ondrej Lingr binnen wisten te hengelen was zijn komst overbodig.


De vader van Santiago Giménez, Christian, tipte vervolgens Pachuca. De club handelde vervolgens snel en haalde de linkerspits transfervrij binnen. Idrissi tekende voor 2 seizoenen bij de club waar de inmiddels beroemde Jennifer Hermoso onder contract staat. De Spaanse was de speelster die de ongewenste en veelbesproken kus van de Spaanse bondsvoorzitter Luis Rubiales ontving na het veroveren van de wereldtitel.

Conditie
Idrissi hield sinds de zomer nog wel zijn conditie op peil in Rotterdam. De buitenspeler werd afgelopen seizoen verhuurd door Sevilla aan Feyenoord. In de zomer liet de Spaanse club het contract van Idrissi ontbinden.