‘PSG legt 75 miljoen op tafel voor Frenkie de Jong’

7 december 2018

Pro Shots / Action Images

Deze keer gaat het niet om één of ander buitenlands krantje dat de volgende aflevering in de 'De Jong-soap' aankondigt. Donderdag is een delegatie van Paris Saint-Germain in Amsterdam geweest met maar één duidelijk doel: Frenkie de Jong. De Franse topclub heeft geen enkele moeite met de 75 miljoen die directeur Marc Overmars voor het toptalent wil hebben, zo meldt de Telegraaf.


Volgens de krant is de transfer daarmee zo goed als rond. De Jong zou wel pas in de zomer de overstap maken, naar de wensen van Overmars. De directeur voetbal van Ajax bevestigt het bezoek van de Fransen, maar zegt ook dat er nog geen definitief akkoord is getekend. Meer clubs hebben volgens de Ajax-directeur interesse.

De 21-jarige middenvelder werd eerder in verband gebracht met FC Barcelona, Manchester City en Bayern München. Toch zijn ze bij PSG wel erg gecharmeerd van de 21-jarige middenvelder. Topspeler Kylian Mbappé zou na de Nations League-potjes tussen Frankrijk en Nederland zijn clubleiding hebben aangeraden De Jong binnen te halen.