PSV heeft met PEC Zwolle-speler Thomas gewenste middenvelder binnen

10 augustus 2018

Pro Shots

PSV heeft Ryan Thomas binnen, dat meldt de club via Twitter. De 23-jarige middenvelder tekent, als hij de medische keuring doorstaat in Eindhoven, een 4-jarig contract. PSV heeft met de komst van Ryan de gewenste middenvelder voor komend seizoen binnen.


PSV volgde Thomas al geruime tijd, maar pas de laatste dagen kwam er vaart achter de transfer. "Ryan is een typische verbindingsspeler op het middenveld", verklaart John de Jong, onderdeel van de technische leiding. "We volgen hem al langere tijd. Hij is klaar voor een stap omhoog."

Gewenste middenvelder
De Eindhovenaren hebben daardoor de gewenste middenvelder binnen. PSV was op zoek naar een opvolger van Marco van Ginkel, die afgelopen jaar gehuurd werd van Chelsea maar deze zomer geblesseerd raakte.

Thomas zelf is blij met zijn overgang. "Ik denk dat het tijd is om de volgende stap in mijn ontwikkeling te zetten", aldus de Nieuw-Zeelander. "Ik heb bij Zwolle ontzettend veel geleerd. Dat ik nu bij een topclub als PSV mag laten zien wat ik in mijn mars heb, is fantastisch. Hier was ik aan toe."