‘Real Madrid wil betalen en biedt stervoetballer Neymar megacontract aan’

10 augustus 2019

ANP

De geruchten over een overstap van de Braziliaanse stervoetballer Neymar van Paris Saint-Germain naar Real Madrid worden steeds gekker en sterker. Volgens de Spaanse krant Sport zijn de Madrilenen bereid om 200 miljoen euro te betalen voor de aanvaller. Voor Neymar ligt er een contract voor 5 jaar klaar.


Zijn huidige jaarsalaris bij PSG bedraagt circa 36 miljoen. De Franse kampioen nam Neymar in 2017 voor het recordbedrag van 222 miljoen euro over van FC Barcelona. De Zuid-Amerikaan wil nu graag vertrekken uit Parijs, maar PSG verlangt de hoofdprijs voor hem.

Deal or no deal
"Florentino wil Neymar met goud bedekken", kopt het Spaanse dagblad, dat daarmee verwijst naar de Florentino Pérez, de altijd ambitieuze voorzitter van Real Madrid. De Spaanse club heeft PSG een bedrag van 120 miljoen euro voor de 27-jarige Neymar aangeboden, plus 1 of meerdere spelers.

Welshman Gareth Bale en/of de Kroaat Luka Modric zouden wat Real Madrid betreft in de deal betrokken kunnen worden. Het contract van Neymar in Parijs loopt nog door tot medio 2022.