Sky Sports: Coutinho dient officieel transferverzoek in

11 augustus 2017

Philippe Coutinho heeft vrijdagmiddag een officieel transferverzoek ingdiend bij Liverpool, zo weet Sky Sports. Het is een reactie op het statement dat Liverpool eerder deze vrijdag naar buiten bracht. Daarin staat vermeld dat Coutinho voor 100% zeker bij de nummer 4 van afgelopen seizoen blijft. De soap wordt dus nog even verlengd.


Het is al lang geen geheim meer dat Coutinho ontzettend graag naar FC Barcelona wil. Die club is ook geïnteresseerd in de Braziliaan, maar Liverpool houdt voet bij stuk. De dribbelaar staat nog 5 seizoenen onder contract en volgens Sky Sports is Barcelona de enige ploeg waar Coutinho voor zou willen vertrekken. Barca zou al tegen de 100 miljoen euro hebben geboden, maar de ploeg van Jürgen Klopp wil onder geen enkel voorwaarde meewerken.

De Catalanen zien in Coutinho dé opvolger van Andres Iniesta, die waarschijnlijk bezig is aan één van zijn laatste seizoenen in dienst van Barca. Maar ook de positie van Neymar is nog niet vervangen en gezien het verleden van Coutinho als linksbuiten, kan hij ook die plek invullen.

Wil jij het belangrijkste VOETBALNIEUWS gratis via Whatsapp ontvangen? Stuur een app met VOETBAL AAN naar 06 135 591 70 of klik hier.

reacties
ReageerReageer op dit bericht