Sparta pikt 2 spelers op bij ‘concurrent’ NEC

25 juni 2018

Rayhi vorig seizoen in actie als speler van NEC tegen Sparta / Proshots

Sparta Rotterdam heeft Mohamed Rayhi en Suently Alberto gecontracteerd. De degradant pikt het tweetal op bij NEC. Beide spelers komen transfervrij over naar het Kasteel, zo meldt Sparta op de eigen website. Sparta en NEC zijn komend seizoen concurrenten om het kampioenschap en promotie naar de Eredivisie.


Rayhi en Alberto tekenen allebei voor 2 jaar in Rotterdam. Voor Alberto is de club uit Rotterdam geen onbekend terrein. De verdediger speelde in de jeugdopleiding van de Rotterdammers, voordat PSV hem wegkaapte. "In zijn tijd bij de Sparta-opleiding, stond Suently al te boek als groot talent. Dat PSV hem hier weghaalde, zegt wat dat betreft al genoeg", zegt technisch directeur Henk van Stee.

Ook over de komst van Rayhi is Van Stee tevreden. "Mohamed heeft zowel bij Jong PSV als bij NEC bewezen van grote waarde te kunnen zijn in de Eerste Divisie en Eredivisie, hij had ook de keuze uit clubs uit die beide competities. Het is een speler die zowel op de flanken als achter de spitsen kan spelen en veel rendement bezit. Een speler met zijn kwaliteiten is een aanwinst voor een club als Sparta."