St. Juste heeft wel zin in overstap naar Feyenoord

17 juli 2017

Pro Shots

Jeremiah St. Juste maakt deze zomer mogelijk een overstap naar Feyenoord. De landskampioen ziet in de 20-jarige verdediger de gewenste defensieve versterking. De Rotterdammers zullen wel een hoog bedrag op tafel moeten leggen voor de mandekker.

Hij heeft nog een contract tot medio 2018, maar sc Heerenveen heeft een eenzijdige optie om die verbintenis met twee seizoenen te verlengen.

St. Juste wil wel 
Voor St. Juste is het duidelijk: hij wil graag naar Feyenoord. St. Juste ziet een binnenlandse transfer, bij een Nederlandse topclub, als een ideale vervolgstap in zijn carrière. Vorig jaar had St. Juste al oren naar een transfer, toen HSV belangstelling toonde. Heerenveen hield de boot toen af.

HSV kwam in de winterstop terug bij St. Juste, maar op dat moment had de verdediger zelf geen interesse in een overstap naar Duitsland. HSV streed vorig seizoen tegen degradatie en handhaafde zich uiteindelijk ternauwernood in de Bundesliga.

Van Drongelen
Maandagochtend kwam het AD al met het nieuws dat Feyenoord interesse zou hebben in Rick van Drongelen. De centrale verdediger is pas 18 jaar en speelde afgelopen seizoen in de basis bij Sparta Rotterdam.

reacties
ReageerReageer op dit bericht