WOW! ‘Engelse club wil Totti weer later terugkeren op het voetbalveld’

25 juni 2019

BSR/SOCCRATES

Francesco Totti zette 2 jaar geleden een punt achter zijn voetballoopbaan, maar het Italiaanse icoon is misschien weer snel op het veld te zien. Er zou namelijk een Engelse club achter hem aan zitten...


De 42-jarige Italiaan stapte onlangs met pijn in het hart op bij zijn geliefde AS Roma. Totti, die in de technische directie zat, was het niet eens met het beleid van de clubeigenaars. De eigenaar van naar verluidt Leeds United zou Totti naar Engeland willen halen.

Aanbieding
,,Ik weet dat de baas van een Engelse club hem een aanbieding heeft gedaan om weer te gaan voetballen”, zegt voormalig AS Roma-aanvaller Marco Borriello tegen Sky Sport Italia. De 37-jarige Borriello, die 5 jaar bij Roma speelde, is tegenwoordig actief bij UD Ibiza. Op het eiland kwam hij Totti tegen. ,,Hij is erg teleurgesteld hoe hij is behandeld bij Roma, maar hij kijkt alweer vooruit, is vastberaden en weet wat hij wil.”

Leeds
Borriello noemde verder geen club, maar Leeds wordt genoemd omdat de eigenaar van de Championship-club, Andrea Radrizzani, een Italiaan is.