Zomaar 5 gratis interessante spitsen voor Feyenoord

21 januari 2020

Getty Images

Feyenoord beleeft niet de fijnste middag op de transfermarkt. De club wil graag een betrouwbare stand-in voor spits Nicolai Jörgensen, maar zag targets Aleksandr Kokorin en Robert Bozenik dinsdag afhaken. En nu?


Geen paniek, Feyenoord! Want wij op de redactie van Sportnieuws.nl spelen graag voor parttime technisch directeur. Daarom hebben we 5 spitsen voor Feyenoord die allemaal niets kosten! Ze zijn allen transfervrij en vragen dus alleen maar salaris. Bedank ons later maar...

Nicklas Bendtner
Sportief gezien gaat het de jaren niet echt lekker met Nicklas Bendter, maar er gebeurt wel iets in de club als je hem binnen hengelt. Zijn contract liep aan het begin van deze maand af bij FC Kopenhagen, dus met een beetje geluk is-ie nog fit. Gezien zijn leeftijd (32) kan Lord Bendtner echt nog wel even mee!

Wilfried Bony
Gratis op te halen: spits met Eredivisie- en Premier League-ervaring. Wilfried Bony kennen we allemaal nog uit zijn tijd als spits van Vitesse, waar hij aan de lopende band scoorde. De 31-jarige Ivoriaan is sinds afgelopen zomer transfervrij. Staat vast te popelen om in De Kuip te spelen!

Emmanuel Adebayor
Hij mag dan al 35 jaar zijn, doelpunten maken verleer je nooit. En dat is precies waar Emmanuel Adebayor al heel z'n leven goed in is. Staat op 35-jarige leeftijd in de belangstelling van Aston Villa, maar dan is Feyenoord toch een veel chillere club. Dromen mag altijd!

Guiseppe Rossi
Nu we toch aan het dromen zijn: 29-voudig Italiaans international Guiseppe Rossi zit ook al bijna een half seizoen zonder club. Waarom zou Feyenoord de kleine spits niet kunnen halen? Ene Graziano Pelle werd ook ooit een Italiaans fenomeen in de Kuip!

Sekou Cissé
We hebben een tijdje gedroomd: nu weer aandacht voor iets reëlere opties. Naja, reëel... Zou de eveneens transfervrijeSekou Cissé nog iets toevoegen aan Feyenoord? Misschien als ze zorgen voor schoenen die passen, zodat de Ivoriaan (34 inmiddels) geen last krijgt van zijn teen!