Uitblinker Steven Berghuis genoot: ‘Robert Bozenik bracht energie’

16 februari 2020

ANP Sport

Na een waar spektakelstuk trok Feyenoord in Zwolle tegen PEC aan het langste eind (3-4). Aanvoerder Steven Berghuis was met 2 treffers en een assist de koning van Feyenoord.

 
,,Wat een spektakel inderdaad”, stelde Berghuis lachend voor de camera van Fox Sports. . ,,Vandaag moesten we veerkracht en spirit tonen doordat we vroeg op achterstand kwamen. Dat is een keer wat anders voor ons. We maakten in het begin de verkeerde keuzes aan de bal en waren slordig. Gelukkig kom je op 1-2 voor rust, zo blijf je in de wedstrijd.”

Bozenik
Invaller Robert Bozenik tekende 2 minuten voor tijd voor de winnende 3-4. Die gunde Berghuis 'm van harte. ,,Robert viel goed in. Hij was steeds aanspeelbaar, bleef jagen en bracht energie. Heel leuk om te zien dat hij ‘m uiteindelijk maakte.”

Mijlpaal
Berghuis bereikte vanavond tevens een bijzondere mijlpaal. Hij maakte zijn 50ste eredivisiegoal voor Feyenoord. ,,Ik ben er zeker trots om zoveel goals te maken bij zo'n grote club. Daar werk ik keihard voor. Maar ik ben nog niet klaar hier.”