Martens blinkt met twee assists uit bij FC Barcelona in Champions League (video's)

Trevor Wagener • 20:33, 08-11-2017 / Laatste Update: 19:55, 12-12-2023

Lieke Martens heeft woensdagavond met FC Barcelona een grote stap gezet naar de kwartfinales van de Champions League. De Spaanse topclub was in de heenwedstrijd tegen Gintra Universitetas uit Litouwen met maar liefst 0-6 te sterk.

De Catalanen wonnen onder meer door 2 assists van de beste speelster ter wereld met grote cijfers. De thuisploeg hield het 1e halfuur nog knap de nul, maar keek bij rust tegen een 0-2 achterstand aan. In de 2e helft gaf FC Barcelona Femení wat extra gas en scoorde het nog eens 4 keer. De 1e en laatste goal werden gemaakt op aangeven van Martens.

Martens Mágicas

Martens stond zoals gebruikelijk in de basis bij FC Barcelona en speelde de hele wedstrijd uit. Volgende week staat de return in Barcelona op het programma. Die wedstrijd begint om 18.30 uur.