Wow! Oranje Leeuwin organiseert kerstdiner voor mensen die alleen zijn 🎄

10 december 2018

Dit bericht bekijken op Instagram

🎄💫 Lieve Instagram vrienden, Ieder jaar mag en kan ik kerst vieren met mijn familie en vrienden. Niet voor iedereen is kerst een gezellige tijd, veel mensen zijn eenzaam. Graag organiseren wij thuis een kerstdiner voor mensen die met kerst alleen zijn. Op kerstavond, eten, drinken, muziek, gezelligheid, delen van verhalen en het bovenal heel fijn hebben met elkaar. 💫 Niets is verplicht, alles mag. Wij zijn groot voorstander van delen en iets voor een ander doen, dus zouden we het heel mooi vinden als op deze eenvoudige manier de kerst voor net iets meer mensen een warme tijd wordt. 🕯🥂 Kent u iemand in omgeving Westland die (met kerst) eenzaam is, (jong of oud) en graag bij ons thuis zou willen aanschuiven voor een fijne avond tijdens het kerstdiner, stuur mij dan een privé bericht. Veel liefs, Mandy ❤️🎄 P.s. Delen mag en wordt zeer gewaardeerd!

Een bericht gedeeld door Mandy van den Berg (@mandyvdberg4) op

Kerst staat bijna weer voor de deur. Voor veel mensen een mooie gelegenheid voor qualitytime met de familie. Maar niet voor iedereen is Kerstmis een leuke periode. Sommige mensen zitten eenzaam thuis en daarom organiseert Mandy van den Berg een speciaal kerstdiner.


Iedereen die alleen is, mag aanschuiven bij haar familie. De uitnodiging, die Van den Berg een paar weken geleden op social media deelde, werd met veel positieve reacties ontvangen.

Lekkere hapjes
Tegen De Telegraaf schetst de speelster van Valencia een beeld hoe het eruit gaat zien. "De plaatselijke slager sponsort het diner, de bakkerij zorgt voor lekkere hapjes en het dessert en we hebben Tesla bereid gevonden om iedereen in stijl op te halen."

Vrijwillig
De 90-voudig international speelde al jaren met het idee en is ook een groot voorstander om vrijwillig iets voor iemand anders te betekenen. Mensen hoeven er dan ook niets voor terug te doen en kunnen zonder zorgen genieten van eten, drinken, muziek en vooral warmte.

Iedereen is welkom
Voorlopig zijn er 8 aanmeldingen, dus zit de woonkamer al lekker vol. Van den Berg: "Maar bij meer aanmeldingen kunnen we eventueel nog uitwijken naar een ruimere locatie, want we willen iedereen welkom heten."