Wederom een corona-uitbraak bij Jong PSV: duel met TOP Oss gaat mogelijk niet door

22 april 2021

Pro Shots / Thomas Bakker

De wedstrijd tussen Jong PSV en TOP Oss van vrijdagavond lijkt te worden afgelast. Bij de beloftenploeg van de Eindhovenaren zijn op dit moment zoveel corona-besmettingen dat het onmogelijk is om een representatief elftal op de been te brengen.


De KNVB moet officieel nog wel instemmen met de afgelasting. De bond moet nog vaststellen of Jong PSV inderdaad niet aan de geldende regels kan voldoen. 

Voor het duel wordt dan een nieuwe datum gezocht. De wedstrijd op trainingscomplex De Herdgang had voor beide ploegen een behoorlijk sportief belang, omdat zowel Jong PSV als TOP er goed voor staan in de strijd om de 4de en laatste periode in de Keuken Kampioen Divisie van dit seizoen.

Wederom een uitbraak
Bij Jong PSV waren eerder dit seizoen al 12 corona-besmettingen in een korte tijd geconstateerd en afgelopen week werden bij een testronde opnieuw 6 spelers positief getest. Afgelopen maandag kwam daar niemand meer bij, maar bij de testronde voor het duel met TOP van vrijdag waren er opnieuw de nodige gevallen. PSV maakt niet bekend om hoeveel spelers het nu gaat.