Dit gaat Sportnieuws.nl allemaal doen tijdens het WK voetbal

13 juni 2018

Sportnieuws.nl

Het mooiste voetbalfeest ter wereld staat op het punt van beginnen. Rusland trapt donderdag om 17:00 uur af tegen Saoedie-Arabië. Niet alle wedstrijden zijn spectaculair, we missen Oranje en het is nog maar de vraag of de sterren gaan schitteren. Maar het is een WK voetbal, dus er gaan sowieso dingen gebeuren waar we het over 20 jaar nog over hebben.


De redactie van Sportnieuws.nl wil daarom zo goed mogelijk verslag doen van alles wat er op en rond de velden gebeurt de komende maand. We hebben een speciale WK-pagina gelanceerd, waarop je als voetballiefhebber al het nieuws krijgt voorgeschoteld dat je wil meekrijgen.

Event center
Daarnaast hebben we ook een event center opgetuigd. Met daarin elke dag een schema van de wedstrijden, de resultaten en standen in de poules, de teams, de topscorers en je kunt zelfs zoeken naar wedstrijden uit de geschiedenis van het WK. Wil je snel en overzichtelijk zien wie wanneer speelt, kijk dan naar het programma van het WK.

Extra verhalen
Rond alle grote events brengen wij méér dan alleen de nieuwtjes die alle andere voetbalsites ook hebben. De afgelopen week hebben we al veel mooie achtergrondverhalen gemaakt. Een selectie:

Deze zieke afstanden leggen de nationale ploegen af
FIFA 18 WK: Lukt het om met Nederland het WK te winnen? 
Dit is waarom Duitsland géén wereldkampioen wordt
De WK-selecties in geld: dit zijn ze waard
Dit is volgens jullie de ideale WK-selectie vol (ex)-eredivisionisten
Vergeet de nummers 9 en 10, op het WK gaan deze nummers 7 ongelofelijk shinen
De reden dat we dit WK toch nog kunnen juichen
Genieten! De mooiste spelersvrouwen van het WK voetbal
Deze 11 talenten moeten we dit WK in de gaten houden

De WK Voetbal Podcast
Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen in de groepen, zonder dat je veel hoeft te lezen? Dat kan ook. In onze WK Voetbal Podcast vertellen 8 redacteuren over wat er in de 8 groepen allemaal gebeurt. Je kunt het hieronder beluisteren via Soundcloud, maar nog slimmer is het om ons op te zoeken in iTunes of in een andere podcast-app. In 20 minuten ben je helemaal op de hoogte!
Social Media
Het is ook zeker handig om ons te volgen op social media. Dit WK hebben we speciale aandacht voor Instagram. In Instagram Stories komen belangrijke nieuwtjes voorbij en onze social mediaredacteur probeert interessante feitjes fraai te presenteren in platen zoals die hieronder. Toch leuk om in je tijdlijn te krijgen, denken wij! Klik hier als je ons liever op Facebook wil volgen.

Wil jij het belangrijkste WK-nieuws gratis via Whatsapp ontvangen? Stuur een app met VOETBAL AAN naar 06 135 591 70 of klik hier.


Verder gaan we genieten van het voetbal en proberen we jou dus zoveel mogelijk te laten meegenieten. Heb je vragen of opmerkingen? Meld je via ons contactformulier.

Door: Stefan ten Teije, hoofdredacteur Sportnieuws.nl