Hazard met 2 doelpunten tegen Tunesië bezig aan heerlijke reeks voor Rode Duivels (video)

Pro Shots / Action Images

admin • 17:16, 23-06-2018 / Laatste Update: 19:38, 05-01-2024

De Belgen zijn tegen Tunesië lekker aan het ballen en Eden Hazard zette zijn ploeg op voorsprong. Dat Hazard weer een doelpunt voor de nationale ploeg achter zijn naam mag zetten is geen verrassing. De kleine dribbelaar is aan een hele lekkere reeks bezig, en lijkt die nu ook op het WK door te zetten.

In zijn laatste 21 wedstrijden voor de Rode Duivels was de topspelers van Chelsea betrokken bij 23 doelpunten! 12 Keer was hij de man van de assist en nog eens 11 keer scoorde hij zelf.

2e doelpunt van de middag

Vroeg in de wedstrijd tegen Tunesië scoorde Hazard al van 11 meter. Vlak na rust maakte hij ook het 4e Belgische doelpunt van de middag. De Rode Duivels staan nu met 4-1 voor.

Het gaat nu snel. Vlak na rust schiet Eden Hazard de 4-1 binnen voor België. #beltun #wk2018 pic.twitter.com/rkI83nnYAO