SENSATIE! PSV'er Lozano schiet Mexico op voorsprong tegen wereldkampioen Duitsland

admin • 19:43, 17-06-2018 / Laatste Update: 03:18, 06-01-2024

Hirving Lozano doet Duitsland pijn! De aanvaller van PSV kreeg in de beginfase al een uitgelezen mogelijkheid, maar 10 minuten voor de rust was het dan wel raak. De buitenspeler zet Mexico op 1-0 tegen Duitsland!

De Mexicanen maken sowieso een uitstekende indruk deze wedstrijd. De regerend weet weinig tot geen raad met het aanvallende spel van Mexico, waardoor het ook niet gek is dat het nu voor staat. Eerder in de wedstrijd kreeg het namelijk al uitgelezen kansen via Lozano, Layún en Moreno, maar telkens stond doelman Manuel Neuer op de goede plaats.

Voor Lozano is het zijn 8ste goal in het shirt van Mexico en zijn eerste goal ooit op een WK.