Tv-gids: hier kijk jij naar de WK-kwartfinale Kroatië – Brazilie

9 december 2022

Getty Images
kroatie-brazilie-tv-gids-wk-kwartfinale-qatar-2022

Na 2 dagen wachten wordt er eindelijk weer gevoetbald op het WK in Qatar. De kwartfinales staan op het programma en Kroatië en Brazilië mogen het kwartfinalebal aftrappen. Om 16.00 uur staan zij tegenover elkaar. Brazilië is de absolute favoriet, maar Kroatië heeft zich al meermaals weerbaar getoond. Zit er weer een stuntje in voor de Kroaten? Hier check jij waar je deze wedstrijd ziet.


Brazilië-ster Neymar is weer helemaal fit en ready to go tegen Kroatië. Op zijn socials laat hij weten er erg veel zin in te hebben. Heel Zuid-Amerika hoopt dat Brazilië wint en dat Argentinië van Nederland wint. Dan zou de halve finale Brazilië - Argentinië worden. Enfin, eerst maar eens afwachten wat zij gaan klaarspelen tegen Kroatië.

Op deze zenders is de WK-kwartfinale Kroatië - Brazilië te zien


Uiteraard is bij de NOS de wedstrijd tussen Kroatië en Brazilië te zien. Vanaf 15.20 uur kan je kijken naar de voorbeschouwing van de wedstrijd en om 15.50 uur schakelen ze over naar het stadion voor de volksliederen. De aftrap zal zijn om 16.00 uur. Heb je geen TV tot je beschikking? Geen zorgen, op NPO Start of NOS.nl kan je de wedstrijd ook gewoon volgen.

Heb je geen zin in het Hollandse commentaar? Dan kan je altijd overschakelen naar onze zuiderburen. Bij Eén zenden ze vanaf 15.39 uur de wedstrijd uit, met een stukje voorbeschouwing natuurlijk.