🎧 | WK-update: ‘De waarde van Cody Gakpo stijgt met elke goal weer een paar miljoen’

30 november 2022

In deze WK-update van ALLsportsradio blikken Robert Denneman (ALLsportsradio) en Joris Kaper (Sportnieuws.nl) terug op de beslissende wedstrijden in poules A en B, waaronder natuurlijk het duel van Nederland tegen Qatar. En dat werd geen hoogstaande pot!


Oranje won in een relatief saaie wedstrijd met 2-0 van het gastland, waardoor de groepswinst binnen is. Verder schakelde Senegal in een onderlinge strijd Ecuador uit en deed de VS hetzelfde met Iran in groep B. Engeland won de Britse burenruzie tegen Wales met 3-0 voor de groepswinst.

Vooruitblik
Daarnaast wordt er vooruitgeblikt op de wedstrijden van woensdag. Dan vallen de beslissingen in de groepen C en D. Frankrijk is al zeker van de volgende ronde en dus is het aan Tunesië, Denemarken en Australië om het 2e ticket in groep D te pakken. Australië staat er het beste voor, maar moet nog wel Denemarken van zich af houden.

In poule C kan theoretisch iedereen nog door. Polen komt in actie tegen Argentinië en stuntploeg Saoedi-Arabië neemt het op tegen Mexico.

Luister hierboven naar de hele WK-update!