Zlatan Ibrahomic twijfelt aan Erik ten Hag: ‘Ajax had geen grote sterren, die behandel je anders’

3 oktober 2023

Getty Images
Zlatan over Ten Hag

Zlatan Ibrahimovic is zich gaan bemoeien met Manchester United. Hij twijfelt of Erik ten Hag wel de juiste trainer is! De Zweedse superster weet natuurlijk als de beste wat de verschillen zijn tussen Ajax en United: 'Ajax heeft geen grote sterren', zegt de oud-spits in gesprek met de Engelse journalist Piers Morgan.


Lees ook: Erik ten Hag moet vrezen voor einde bij Manchester United na pijnlijke thuisnederlaag

Zlatan twijfelt of Ten Hag wel kan omgaan met de grote ego's die bij The Red Devils rondlopen. "Het is een groot verschil om van Ajax naar United te komen", zegt de Zweed, die zelf voor beide clubs heeft gespeeld. "Het is een ander soort discipline, Ajax is een club met jonge talenten maar ze hebben geen grote sterren."

'Ze moeten winnen'
Manchester United is beroerd aan het seizoen begonnen: 4 nederlagen in de eerste 7 competitiewedstrijden. Ook de eerste Champions League-pot, uit tegen Bayern München (4-3), werd verloren. "United moet winnen, ze moeten elke titel winnen waarvoor ze spelen." Volgens Ibrahimovic wordt de druk op Ten Hag alleen maar groter. "Als je naar de fans luistert heeft hij niet veel tijd meer. Zij willen winnen en ik begrijp ze, omdat ze dat gewend zijn."