Werken bij Sportnieuws.nl

Hier zijn we bij Sportnieuws.nl naar op zoek:

– Ben jij een fitness-fanaat en weet jij alles van de goeie oefeningen? Heb jij tips om thuis te sporten tijdens lockdown? Weet je ook hoe we straks de coronakilo’s weer kunnen kwijtraken als alles weer opengaat? En heb jij verstand van voeding? Als jij dat ook nog eens op een simpele manier kunt uitleggen aan je vrienden en kennissen, zijn zijn we bij Sportnieuws.nl op zoek naar jou!

vacature-sportschool-sporten-gym

We willen bij Sportnieuws.nl graag onze doelgroep, die toch al veel in de sportschool zit of buiten traint, nog beter op weg helpen. Daarom willen we graag een freelance redacteur inhuren die alles weet van fitness en voeding.

Denk je dat je ons kunt overtuigen en kun je goed schrijven? Wees dan niet bang om ons te mailen! Kennis en ervaring in dit vak zijn een pre!

Dit is Sportnieuws.nl

– Een online platform voor nieuws, games, video’s en statistieken over álle sporten.
– Jong en brutaal. We schrijven voor de jeugd: vlot, makkelijk te begrijpen en vol passie en beleving. Zoals je het tegen je vrienden zou vertellen. Begrippen als WTF, LOL en ZIEK vertolken onze verbazing bij sportverhalen die voor de jeugd leuk en interessant zijn om te lezen.
– We maken achtergrondverhalen en interviews, quizzen en analyses met statistieken.
– Wij denken in ‘mobiel’, ‘social’ en ‘video’. We zijn prominent aanwezig op Facebook, Twitter, Youtube en Instagram.
– Dynamisch en flexibel.  We zijn constant bezig met innovatie.
– Onderdeel van DPG Media – samenwerking met AD Sportwereld.

Hoe solliciteer je?

Denk je dat je bij het profiel past? Stuur dan een e-mail met cv en motivatie naar martijn.baars@sportnieuws.nl en robert.huesken@sportnieuws.nl.
Nog vragen? Bellen kan geen kwaad.

Martijn Baars – 0641718219
Hoofdredacteur

Hier is onze ploeg. Te veel mannen? Vinden wij ook. Vrouwen zijn zeer welkom!