Dopingzondaar Dekker leeft jetsetleven met steenrijke cougar

12 augustus 2016

Instagram

Het wielergeluk lachte hem halfweg de jaren 2000 toe. Thomas Dekker was de nieuwe Nederlandse sensatie op 2 wielen. Een ruwe diamant met geweldige kwaliteiten, the sky was the limit. De Noord-Hollander vloog echter te dicht bij de zon en verbrandde zijn vleugels.

De verleiding van doping was te groot, Dekker kreeg een schorsing van 2 jaar, en haalde nooit meer zijn oude niveau. Een van de grootste wielertalenten ooit beleeft op zijn 31ste de tijd van zijn leven in de high class van de VS.

Thomas Dekker kwam als renner uit voor Rabobank, Silence-Lotto - tot hij tegen de dopinglamp liep - en na zijn schorsing nog bij het Amerikaanse Garmin Sharp. De tijdrijder en klimmer kwam niet meer op niveau en in februari 2015 volgde zijn laatste rit. Verdwijnen deed hij niet helemaal want Dekker is een actieve Twitteraar die de koers nog steeds op de voet volgt.

Geweldig jetsetleven in L.A.
Maar waar is hij tegenwoordig mee bezig? De Nederlandse ex-renner is werkelijk met zijn achterwerk in de boter gevallen. Hij viel als een blok voor ene Nathalie Marciano. Een steenrijke dame van 50 jaar die hij leerde kennen in het hippe nachtleven van de miljoenenstad Los Angeles. Sindsdien leidt hij een geweldig jetsetleven. Hij is geïntroduceerd in de hoogste en meest exclusieve kringen van de Amerikaanse 'high class'. Een immense villa, een heus wagenpark, privéjets en uitnodigingen voor feestjes met de elite.

Lief met leuke bankrekening
Zijn grote liefde Nathalie - 19 jaar ouder maar liefst - is de ex-vrouw van Maurice Marciano en dat is de man die samen met zijn broer Paul het bekende kledingmerk GUESS op de wereldkaart zette. Beide heren hadden duidelijk een goede neus voor zakendoen want ze zetten een miljardenimperium op poten.

Het huwelijk met de verleidelijke Nathalie strandde en daar kwam zij niet zonder geld vanaf. Miljoenen zou het grapje hem gekost hebben. En van die centjes geniet Thomas Dekker nu vrolijk mee. Net als van de ruime villa, die ze over hield na de breuk. Het leest als een sprookje en dat is het ook. Van dopingzondaar tot 'toyboy' van een cougar die er bijzonder warmpjes bij zit. Maar blijft het ook duren?#startedridingagain 🚴🏽🚴🏽🚴🏽

Een foto die is geplaatst door Thomas Dekker (@ourthomasdekker) op

#parkcity #lastnight #🇺🇸

Een foto die is geplaatst door Thomas Dekker (@ourthomasdekker) op

#amateur #🇺🇸

Een foto die is geplaatst door Thomas Dekker (@ourthomasdekker) op

#dontjumpafteryesterdaynight #artbasel

Een foto die is geplaatst door Thomas Dekker (@ourthomasdekker) op