Meisje (8) imiteert gummibeertjes van Sagan en krijgt een hele bijzondere volger (video)

7 maart 2017

Screenshot

Wie herinnert zich nog de beelden uit Kuurne-Brussel-Kuurne? Peter Sagan die na zijn machtige overwinning een handvol gummibeertjes in zijn mond duwde. Waarom hij dat deed, kun je hier nog eens checken, maar intussen heeft de wereldkampioen navolging gekregen. Ruby Isaac, een 8-jarig meisje uit Groot-Brittannië, plaatste op Twitter een video waarin te zien is hoe ze na een fietstochtje zelf volop snoept van een lekkere lading snoepbeertjes van het merk Haribo. Zoek de verschillen!


Reactie Sagan
"Ik was een beetje moe na een lang tochtje met de fiets vanavond. Gelukkig kreeg ik een gouden tip van Peter Sagan", klonk het op haar Twitteraccount. Wat de kleine en lieve Ruby natuurlijk niet verwacht had, is dat ze reactie zou krijgen van niemand minder dan haar grote held zelf. Peter Sagan zag het filmpje immers de revue passeren. "Je kan zelfs wereldkampioen worden binnen een paar jaar. Vergeet niet dat je nooit mag opgeven", was de mooie boodschap van Sagan aan het adres van het Britse meisje.

66 volgers
En daar bleef het niet bij want de 27-jarige wereldkampioen, die woensdag van start gaat in de Italiaanse Tirreno, besloot om Ruby Isaac te volgen op Twitter. Dat is een heus voorrecht want de Slowaakse topper volgt slechts een héél select aantal, 66 om precies te zijn. Meer had de Engelse fan van Sagan niet nodig om helemaal in de wolken te belanden: "Bedankt aan al mijn nieuwe volgers om mij te steunen! Het is ook geweldig om te zien dat ik nu een van de 66 mensen ben die gevolgd worden door Peter Sagan!"