'Belgische sportpresentator Ruben Van Gucht bedriegt hoogspringkampioene Blanka Vlasic'

Marcel Roes • 17:40, 19-07-2022 / Laatste Update: 05:46, 12-12-2023

Voor dit sappige juiceverhaal nemen we een kijkje in de slaapkamers (en hotelkamers) van de Belgische sportwereld. Een van de bekendste gezichten daarin is dat van Ruben Van Gucht (35), presentator bij de Vlaamse omroep VRT.

Van Gucht is in mei 2022 getrouwd met Blanka Vlasic (38). De Kroatische is meervoudig wereldkampioene hoogspringen en werd 2e en 3e op de Olympische Spelen. Daarvoor was Ruben getrouwd met zakenvrouw Laurence Van Tongerloo.

Volgens Juicechannel ging Van Gucht toen al vreemd met Vlasic. En ook met schrijfster Charlotte Van Looy.

Minnares

1 van die 2 minnaressen schoof hij dus een trouwring om de vinger (Vlasic), maar die ander (Van Looy) is volgens Juicechannel gewoon zijn minnares gebleven. Want: Van Gucht en Van Looy plaatsen regelmatig heel kort na elkaar foto's op Instagram vanaf dezelfde locatie. En een keer was in een glas van Ruben de reflectie te zien van de jurk van Yvonne.

Het wordt nog gekker: Vlasic is zwanger (van harte!) en Ruben vroeg op Instagram naar suggesties voor babynamen. De zus van Charlotte reageerde met 'Charlotte' en Ruben gaf die reactie een like.

Ontrouw

We verzinnen het echt niet: Charlotte Van Looy is een expert op het gebied van ontrouw. Ze schreef er een boek over! Misschien is dit alles 'research' voor deel 2?!

Lees alles nog eens na:

Blanka Vlasic wint goud op de WK atletiek in 2009 te Berlijn: