Sportnieuws.nl is per direct op zoek naar:

- Bureauredacteuren / Contentmakers: Sportnieuws.nl wordt per 1 januari 2024 vernieuwd en is per direct op zoek naar gedreven, talentvolle bureauredacteuren en contentmakers. Jij bepaalt straks wat de nieuwe generatie (en zeker ook de rest van Nederland) leest en kijkt op haar mobiel. Ben jij die ambitieuze contentmaker die met ons wil doorgroeien en geen uitdaging uit de weg gaat? Interesse? Stuur een mailtje naar twan.bovee@dpgmedia.nl.

- Voetbalwatcher: als verslaggever ben je veel op de trainingsvelden en in stadions te vinden. Met jouw scherpe oog voor het grote voetbalnieuws, bepaal je mede het gesprek van de dag. Je zoekt continu naar de verhalen achter onze voetballers en slaat direct aan op de opmerkelijke gebeurtenissen rond wedstrijden. Interesse? Stuur een mailtje naar twan.bovee@dpgmedia.nl

- Sportwatcher: je bent nieuwsgierig en zoekt continu naar de verhalen achter onze topsporters. Op opmerkelijke gebeurtenissen rond grote wedstrijden sla je direct aan en je hebt een scherp oog voor het belangrijkste sportnieuws. Jij weet precies wat onze doelgroep wil lezen en kijken en vertaalt die kennis naar concrete ideeën voor verhalen. Interesse? Stuur een mailtje naar twan.bovee@dpgmedia.nl.

- Camjo / Mojo: als camjo bepaal je mede wat trending onderwerpen zijn, zoek je continu naar de verhalen achter onze topsporters en sla je aan op de opmerkelijke gebeurtenissen rond voetbalwedstrijden en grote sportevenementen. Je signaleert direct wat er op social media speelt en weet wat onze doelgroep wil kijken. Die kennis vertaal je naar concrete ideeën voor onderwerpen en video’s voor onze social media-kanalen. Interesse? Stuur een mailtje naar twan.bovee@dpgmedia.nl.

Daarnaast zijn wij altijd op zoek naar freelancers en bieden we ook graag een stageplek aan. Interesse? Stuur een mailtje naar twan.bovee@dpgmedia.nl.