😂 | Cristiano Ronaldo verhuist in Manchester vanwege te luidruchtige schapen
i

Proshots

😂 | Cristiano Ronaldo verhuist in Manchester vanwege te luidruchtige schapen

Trevor Wagener • 14:22, 16-09-2021 / Laatste Update: 08:51, 15-01-2024

Stervoetballer Cristiano Ronaldo is van het ene schitterende, Engelse landhuis naar het andere verhuisd. De 36-jarige vedette kon er bij terugkomst in Manchester niet tegen dat de blatende schapen in de omgeving hem en zijn gezin wakker hielden.

"Hij hecht veel waarde aan rust en herstel", zei een woordvoerder namens hem en zijn familie. Met zijn vriendin Georgina Rodriguez en hun 4 kinderen woonde Ronaldo sinds zijn terugkeer in een landhuis met 7 slaapkamers. Toch zijn zij alweer vertrokken.

Nieuw huis Ronaldo

Volgens bronnen rondom de ster zijn de schapen de oorzaak. "Die zijn 's ochtends al luidruchtig. Het huis is prachtig, en de omgeving met al die mooie velden en bossen ook. Besloten werd dat verhuizen het beste was."

Ronaldo's nieuwe huis in de streek Cheshire heeft een zwembad, bioscoop en een garage waar 4 auto's in passen. De wagenverzameling van Ronaldo is 17 miljoen pond waard, dus dat komt wel goed. Helemaal met de vele bewakingscamera's, elektrische poorten en beveiligers bij de deur!

So, Ronaldo moving house after only a couple of weeks because sheep were keeping him awake 😳🐑....shoulda tried counting them Cristiano .....t**t 🙄😵😴

— Pamela Newell 🐾 (@Zizunga2) September 16, 2021

Apparently both Messi and @Cristiano are having house troubles in their new cities. Messi is still staying in a high-end Paris hotel following his move to @PSG_English while Ronaldo had to move out of his new house in Manchester.

— Vilmer Alvarado (@VSAM_10) September 16, 2021