Cristiano Ronaldo pronkt met razendsnelle Ferrari van 2,4 miljoen euro
Cristiano Ronaldo en zijn auto © Getty Images/Instagram, beeldbewerking Sportnieuws.nl

Cristiano Ronaldo pronkt met razendsnelle Ferrari van 2,4 miljoen euro

08:42, 29-03-2024 / Laatste Update: 09:01, 29-03-2024

Cristiano Ronaldo is van de glitter en glamour. De Portugese superster showt regelmatig zijn dure horloges en vertoont zich in exclusieve kledingmerken. Afgelopen week pronkte hij in de straten van Lissabon weer eens met een peperdure Ferrari.

Ronaldo kwam aan bij het Four Seasons Hotel in de Portugese hoofdstad en deed dat in stijl. De 39-jarige voetballer bestuurde zijn nieuwe auto, een Ferrari Daytona SP3. Deze bolide heeft een marktwaarde van 2,4 miljoen euro. Voor de Portugees is dat echter een schrijntje: in Saoedi-Arabië verdient hij bij Al-Nassr 199 miljoen euro per jaar.

De auto is de snelste straatauto van het iconische Italiaanse merk. In 2,85 seconden gaat het rode 'ruimteschip' van nul naar honderd kilometer per uur. Het is overigens niet de enige auto in zijn wagenpark. Zo wordt de voormalig ster van Real Madrid regelmatig in een Lamborghini gespot.

Ronaldo boos bij oefenduel

Portugal speelde afgelopen dinsdag een oefenduel tegen Slovenië. Er werd met 2-0 verloren, ondanks dat Cristiano Ronaldo de gehele partij meedeed. De superster was allesbehalve blij en liep boos het veld af. Dat heeft de Portugese bondscoach Roberto Martinez, eerder werkzaam voor België, geweten ook. Onderweg naar de kleedkamer liet Ronaldo zijn emoties de vrije loop.