Roddelpraat verzamelt de bewijzen: 'Daley Blind bedriegt zijn vrouw'
i

Getty Images

Roddelpraat verzamelt de bewijzen: 'Daley Blind bedriegt zijn vrouw'

Marcel Roes • 13:46, 17-12-2022 / Laatste Update: 09:45, 12-12-2023

In juni 2019 trouwde Ajax-verdediger Daley Blind met Candy-rae Fleur. Volgens Roddelpraat staat dat huwelijk er 3 jaar later niet zo fleurig voor. De site ontvangt 'bewijzen' over het vreemdgaan van Blind.

We zetten 'bewijzen' tussen aanhalingstekens, want tot nu toe laat Roddelpraat weinig meer zien dan een paar ingestuurde berichtjes van lezers. Ze schrijven dat zij, of mensen die ze kennen, Blind zagen flirten of zoenen of klef doen met een andere vrouw.

Hoeven ze niet te weten

Zo beweert iemand dat Blind in de nacht van vrijdag of zaterdag (dit weekend dus) in de Amsterdamse club Bubbels was. "Hij heeft mijn vriendin (24 jaar) gevraagd of ze met hem mee wilde gaan", schrijft de tipgever. "Toen ze vroeg naar zijn vrouw en kind zei die: 'Dat hoeven ze toch niet te weten'".

Jan Roos en Dennis Schouten, de mannen achter Roddelpraat, posten ook een deel 2. Samenvatting: "Blind houdt zijn ogen open voor ander vrouwelijk schoon dan zijn vrouw. In Portugal, Valencia, de Zuid-As zijn locaties waar hij is gespot met iemand anders dan mevrouw Blind."

Bijnaam

Een van de tipgevers onthult de bijnaam van de Oranje-international: "Blind is al een tijdje bekend als De Neuker."

Lees ook: ‘Daley Blind ging na zege op Valencia vreemd met 21-jarige’