📸 | Is deze teamgenote de nieuwe vriendin van Daniëlle van de Donk?
i

Pro Shots

📸 | Is deze teamgenote de nieuwe vriendin van Daniëlle van de Donk?

Bart van der Wijst • 23:39, 03-08-2022

Pech voor de dames (en jongens)! Daniëlle van de Donk lijkt weer van de markt. De Oranje Leeuwin heeft het wel heel gezellig met een teamgenote en alles lijkt erop dat de 2 een setje zijn. Lief!

LEES OOK: Check de foto’s: gaat Vivianne Miedema met de ex van Daniëlle van de Donk?

DvdD vormde lange tijd een liefdeskoppel met Beth Mead, met wie ze samen speelde bij Arsenal. Bij die club vertrok Van de Donk vorig jaar en daarmee eindigde ook ongeveer de relatie.

Heeft Daniëlle van de Donk een relatie?

Op die vraag durven we nog geen 100% antwoord te geven, maar bijna alle seinen staan op groen. 'Wie, wie, wie?', horen we jullie denken. Het antwoord is: de Australische Ellie Carpenter. Van de Donk leerde haar kennen bij Olympique Lyon, de ploeg waar ze vorig jaar naartoe verhuisde.

De relatie lijkt nog niet Insta-official, maar beide dames reageren vaak onder elkaars foto. De hartjes(ogen) vliegen over en weer en Carpenter schreef onlangs 'Toen ik je zag 😍' bij een plaatje van Van de Donk. Bij de documentaire over Van de Donks knieblessure werd Carpenter ook omschreven als 'teamgenote en partner'.

Beide dames zijn nu ook samen op vakantie in Australië. Als dat geen liefde is, weten wij het ook niet meer. Veel geluk samen!