Dennis Schouten hakt in op Wilfred Genee: 'Gaat weer vreemd, bevestigd vanuit Veronica'
i

ANP

Dennis Schouten hakt in op Wilfred Genee: 'Gaat weer vreemd, bevestigd vanuit Veronica'

Marcel Roes • 19:19, 09-09-2023 / Laatste Update: 00:21, 12-12-2023

Dennis Schouten en Jan Roos hebben in hun YouTube-show Roddelpraat weer genadeloos uitgehaald naar Wilfred Genee. Ze beweren dat de man die ze 'Ladyshave' noemen (omdat hij dat apparaat graag schijnt te gebruiken bij vrouwen) alweer vreemdgaat.

In oktober 2021 kwam Schouten met de claim dat de presentator van Vandaag Inside en Veronica Inside achter de rug van zijn partner dingen deed die hij niet mag doen met RTL-presentator Laurien Verstraten.

'Wilfred en Lily gaan scheiden'

Een kleine 2 jaar later beweert het duo dat het huwelijk van Genee met Lili Pirayesh op knappen staat. "Ze gaan scheiden", zo schrijven ze op hun website.

Welke bewijzen ze daarvoor hebben? "Het gaat al heel lang niet goed tussen Wilfred alias De Ladyshave en Lilliputti", vertelt Roos in de uitzending. "Het rommelt wat en waar heeft dat mee te maken? Het is heel simpel: als je heel lang bij elkaar bent, dan wordt het wat minder spannend in de slaapkamer."

Geen seks meer

Even plat gezegd: volgens Schouten hebben Wilfred en Lily geen seks meer. Niet met elkaar dan. Want volgens Schouten heeft Genee wel elders nog wat presentatieklusjes.

"Wij hebben iemand die bij Veronica Offside werkt en zo lek als een mandje is en die zegt dat Wilfred Genee weer vreemdgaat", aldus Schouten. "Het huwelijk ligt bijna in z’n geheel aan barrels, bevestigd vanuit Veronica."

Reageert Ladyshave?

Toen in 2021 reageerde Genee niet op de beweringen van Schouten. Veel VI-kijkers vonden dat slap, omdat Genee, René van der Gijp en Johan Derksen er wel altijd als eerste bij zijn om anderen in zulke situaties af te zeiken.

Gaat Ladyshave ze ditmaal wel knippen en scheren?