🎥 Dennis Schouten over Wilfred Genee: 'Hij gaat al jaren vreemd met RTL-gezicht Laurien Verstraten'

Marcel Roes • 16:49, 28-10-2021 / Laatste Update: 22:33, 04-01-2024

Ooit was Dennis Schouten bevriend met Veronice Inside-presentator Wilfred Genee. Tegenwoordig verkeren de mannen op voet van oorlog met elkaar. In zijn programma 'Roddelpraat', met Jan Roos, doet Schouten weer eens een poging om Genee het leven zuur te maken. Schouten meent te weten dat Genee al jaren vreemdgaat met Laurien Verstraten, onder meer bekend als RTL-presentator.

LEES OOK: Veronica Inside-kijkers vinden Wilfred Genee, Gijp en Derksen laf: ‘Iedereen afzeiken en nu stil blijven’

“Wilfred Genee heeft in 2017 en 2018 een affaire gehad met Laurien Verstraten", zo stelt Schouten. Roos voegt toe: “Ze huurde een appartement van Wilfred en zij zijn dus 2 jaar met elkaar geweest. Ze hadden gewoon verkering, hè? Het was niet even naar Van der Valk om een wippie te maken.”

Lili Pirayesh

Genee is getrouwd met Lili Pirayesh. Maar dat is volgens Schouten dus niet het enige liefje van Genee. "Ze hebben 2 jaar een affaire gehad en dat is bevestigd door 2 betrouwbare bronnen. In 2018 heeft Laurien een punt gezet achter de relatie met Wilfred, die toen ook gewoon samen was met Lili. Ze heeft er een punt achter gezet omdat Wilfred op een gegeven moment naar haar toekwam en zei: ‘Ik wil Lili verlaten en kinderen met jou.'"

Lees ook: Wilfred Genee reageert eindelijk op groot gerucht

Huur

Roos: "Het werd haar een beetje te heet onder de voeten. Ze dacht: ik vind het wel leuk om met Willie een beetje van wippestein te gaan – het scheelt toch een paar honderd euro per maand huur – en nu wil hij trouwen en kinderen. Ze dacht: dat gaan we niet doen, pleite!”