🎥 Dennis Schouten heeft weer een pikante onthulling over Wilfred Genee

Marcel Roes • 22:15, 03-11-2021 / Laatste Update: 20:42, 05-01-2024

Dennis Schouten weet bijzonder veel over Wilfred Genee! Schijnbaar ligt de presentator van Roddelpraat onder het bed van Genee als de Veronica Inside-presentator daar plezier heeft met Laurien Verstraten. En Schouten heeft misschien ook wel Genees telefoon afgetapt, zodat hij totaal op de hoogte is van de onderhandelingen tussen 'Ladyshave' en betaalzender Vioplay.

Genee heeft niet lang geleden zijn contract bij Talpa met 2 jaar verlengd. Volgens Schouten vangt Genee daar 1,2 miljoen per jaar voor. Vanaf begin 2022 gaan Genee, Johan Derksen en René van der Gijp een dagelijkse talkshow maken. Maar, zo beweert Schouten, Genee heeft dus ook wel oren naar een nieuwe werkgever. Zelfs voor minder geld!

8 ton

"Als zij hem acht ton betalen, gaat Wilfred vanaf 1 januari daarheen", zegt Schouten. En 8 ton is toch een stukkie minder dan die 1,2 miljoen per jaar van nu. Waarom dan?!

Schouten legt het uit: "Wilfred heeft nu contact gelegd met Viaplay. Dat heeft Johan ook bevestigd. Wilfred wil daarheen, maar hij wil 8 ton. Hij heeft nog 2 jaar contract, maar John de Mol wil eigenlijk ook graag van hem af. Hij is er nog niet uit met Viaplay over het geld, maar zodra zij hem 8 ton betalen, heeft hij het geld dat hij wil en gaat hij daar weg."

Geil op geld

Schoutens collega Jan Roos deelt ook een paar trappen uit: "Dus hij wil inleveren om weg te kunnen bij Talpa. Dan kun je je indenken hoe erg die gozer in de shit zit. Want hij is geil op geld. En hij gaat nu 4 ton laten vallen, om pleiten te kunnen zijn bij VI. Dan is er echt wel wat aan de hand."