taylor-swift-travis-kelce-nfl-super-bowl
Travis Kelce en Taylor Swift vieren de titel in de AFC / © Getty Images

Dit fluisterde Taylor Swift in oor van Travis Kelce na bereiken Super Bowl

20:06, 30-01-2024 / Laatste Update: 20:07, 30-01-2024

Taylor Swift is er waarschijnlijk niet bij op zondag 11 februari als haar vriend Travis Kelce de Super Bowl speelt met Kansas City Chiefs. De populaire zangeres is dan druk bezig met haar concertreeks The Eras Tour. Swift zit dan aan de andere kant van de wereld, in Tokyo. Dat is zo'n twaalf uur vliegen.

Swift en Kelce zijn sinds oktober een setje en dat willen ze weten ook bij de NFL. De zangeres komt geregeld in beeld als haar vriend een touchdown scoort of een goede actie heeft. "Ik vind het leuk als ze laten zien wie er allemaal bij de wedstrijd zijn. Dat geeft meer sfeer. Maar tegelijkertijd denk ik... dat ze het zeker in mijn situatie een beetje overdrijven", zei Kelce in zijn podcast New Heights, die hij samen presenteert met zijn oudere broer en sinds kort oud-NFL'er Jason.

Afgelopen weekend was Swift aanwezig bij een wedstrijd van Kelce, waarin hij met zijn team de Super Bowl bereikte. Supporters konden horen wat de twee tegen elkaar fluisterden. Swift zei: "Ik ben nog nooit zo trots op iemand geweest." En Kelce zei, vlak voor hij haar kuste: "Ik hou van jou. Zo veel dat het niet eens meer grappig is."

Super Bowl

Swift zat in oktober voor het eerst op de tribune voor een wedstrijd van Kelce. Kansas City Chiefs won toen dankzij een touchdown van Kelce met 41-10 van Chicago Bears. Maar het bleef niet bij die ene wedstrijd. Swift ging vaker en vaker kijken en de twee werden verliefd. Zondag zat Swift op de tribune in Baltimore, toen de Chiefs de finale van de AFC wonnen tegen de Ravens.

Dus spelen de Chiefs op zondag 11 februari in Las Vegas tegen San Francisco 49ers in de Super Bowl. Kelce heeft al twee ringen, hij won de NFL in 2020 en 2023. Het eerste kampioenschap wonnen Kelce en de Chiefs tegen de tegenstander in de Super Bowl.