📸 | Dit is de ook voetballende vriendin van Erling Braut Haaland

Marcel Roes • 16:39, 08-04-2023 / Laatste Update: 07:01, 08-01-2024

Erling Braut Haaland (22) is een stier op voetbalschoenen. De Noorse superspits van Manchester City is momenteel de topscorer van de Premier League. Niets en niemand kan hem tegenhouden, ja oké, behalve blessures.

Momenteel zit hij even in de lappenmand. Maar dan kan-ie wat meer tijd spenderen met zijn liefje. Wie dat is, wil je weten? Let op!

Dit is de vriendin van Manchester City-spits Erling Haaland

De partner van de Noorse aanvaller Erling Haaland is Isabel Haugseng Johansen (18). Johansen voetbalt ook. Dat is dan ook gelijk de basis van hun romance: Haaland ontmoette haar in de Noorse plek Bryne, waar ze beiden voetbalden.

Bryne Fotballklubb

Bryne was de jeugdclub van Haaland. Hij bleef daar tot zijn 15e, toen ging hij naar Molde. The Sun schrijft: "Het koppel groeide samen op bij de jeugdopleiding van de club. Waarschijnlijk gingen ze daten toen hij voor Borussia Dortmund speelde."

Erling en Isabel

Een bron zegt: "Isabel reisde naar Duitsland en tegenwoordig naar Engeland om Erling te zien. Momenteel is ze met hem op vakantie. Erling heeft de wereld aan zijn voeten. Hij kan elke vrouw krijgen. Maar het past bij hem dat hij met een vrouw gaat die hij kent uit zijn jeugd."

Check hier Isabels profiel als voetbalster bij Bryne Fotballklubb.