Ex-bokskampioen hint op relatie met 2 vrouwen: 'De knappe koninginnen in mijn leven'

Sjors Tanis • 22:48, 16-02-2023 / Laatste Update: 02:20, 12-12-2023

David Haye, oud-bokskampioen, heeft er een dure Valentijnsdag opzitten. De 42-jarige Brit lijkt op zijn sociale media immers te bevestigen dat hij een relatie heeft met 2 vrouwen.

"Een gelukkige Valentijnsdag aan de 2 knappe koninginnen in mijn leven. Ze maken de wereld een betere plek voor mij", schreef Haye bij een bericht op Instagram (zie bovenaan dit artikel).

Wie zijn de vrouwen?

De flink afgetrainde Haye is te zien op een strand in Costa Rica, met aan zijn zijde 2 vrouwen: de Ierse zangeres Una Healy (41) en het Britse model Sian Osborne (31). De voormalige bokskampioen uploadde daarnaast ook 2 aparte foto's, een selfie met Healy en 1 met Osborne. Telkens met de tekst 'Gelukkige valentijn' en flink wat hartjes-emoji's.

Voor Britse media is het de bevestiging van het gerucht dat al een tijdje de ronde doet, namelijk dat Haye tegelijk een relatie heeft met 2 vrouwen. En dat die vrouwen dat ook van elkaar weten. Begin dit jaar deelde de bokser al een foto waarop hij poseert met zowel Healy en Osborne, maar eind januari wilde hij de geruchten nog niet bevestigen.

Snel van gedachten veranderd

"Ik wil mijn privéleven ook privé houden", zei hij toen. "Via sociale media gun ik de mensen een kleine blik achter de schermen. Maar wat achter gesloten deuren gebeurt, blijft tussen mij en de betrokken vrouwen. Verder wil ik er niet op ingaan."

Maar eerder deze week, op Valentijnsdag, leek hij de 3-hoeksverhouding wel te bevestigen. Met Osborne heeft Haye sinds 2020 een relatie. Wanneer Healy het liefdesavontuur vervoegde, is niet duidelijk. Begin januari deelde de Ierse een foto van het trio in een restaurant, waarbij Haye de hand van beide vrouwen vasthoudt. De Brit was eerder getrouwd met de Britse Natasha, maar in 2016 liep dat huwelijk na 8 jaar op de klippen. Haye heeft uit dat huwelijk 1 zoontje, Cassius.

Wie is David Haye?

Haye is een bekende naam in de bokswereld. De Brit, 1.91 meter groot, was WBA-, WBC- en WBO-kampioen bij de cruisergewichten en WBA-kampioen bij de zwaargewichten. Hij werd profbokser in 2002 en zette in 2018 definitief een punt achter zijn succesvolle carrière. Haye won 28 van zijn 32 kampen, 26 keer op knock-out. Hij klopte grote namen als Derek Chisora en Nikolai Valuev. In 2011 snoepte Wladimir Klitschko hem zijn WBA-wereldtitel bij de zwaargewichten af. Het vermogen van Haye werd begin dit jaar geschat op ruim 18 miljoen euro.