'Ex-schoonzus Michael Schumacher uit liveshow gehaald door Schumacher-familie'
Volgens Duitse media is Cora Schumacher te loslippig over Michael Schumacher

'Ex-schoonzus Michael Schumacher uit liveshow gehaald door Schumacher-familie'

12:56, 27-01-2024 / Laatste Update: 12:57, 27-01-2024

De Duitse roddelpers draait overuren na de opvallende exit van ex-schoonzus Cora Schumacher (47) uit een realityshow. Ze verliet al na drie dagen de jungle van ‘Ich Bin Ein Star’, de Duitse versie van Expeditie Robinson.

De familie van Michael Schumacher zou bang zijn dat ze informatie deelt over de toestand en het privéleven van de ex-Formule 1-coureur. Cora was tussen 2001 en 2015 getrouwd met Ralf Schumacher, de jongere broer van Michael. Samen hebben ze een zoon David, die zelf ook coureur is.

Volgens RTL moest Cora het tv-programma verlaten vanwege haar gezondheid. "Cora lijdt aan een zware verkoudheid en heeft beslist dat het fysiek te zwaar is om het avontuur verder te zetten. We wensen haar al het beste!", was het statement. 

Schumi-pact

Volgens Bild ligt dit verhaal anders. Het Duitse medium schrijft over een zogenaamde 'Schumi-pact', een overeenkomst tussen de familie en de zender om geen roddelverhalen uit te zenden over Michael. Eind 2013 raakte Michael ernstig gewond bij een skiongeluk waarna hij in een kunstmatige coma werd gehouden. Een jaar later ontwaakte hij uit zijn coma, maar verder is er niets bekend over zijn gezondheidstoestand.