Foto | Donny van de Beek en Estelle Bergkamp verwelkomen tweede kindje
Donny van de Beek met Estelle Bergkamp in 2019 © Getty Images

Foto | Donny van de Beek en Estelle Bergkamp verwelkomen tweede kindje

16:40, 24-02-2024 / Laatste Update: 17:54, 24-02-2024

Donny van de Beek en Estelle Bergkamp hebben heugelijk nieuws gedeeld. Hun tweede kindje Navy is donderdag geboren.

Van de Beek is sinds 2019 samen met Bergkamp, de dochter van oud-Oranje-international Dennis Bergkamp. Samen hebben ze al een dochter, genaamd Lomée. Zij is 1 jaar.

Felicitaties

"We zijn superblij dat Navy er eindelijk is", laat het koppel weten aan RTL Boulevard. "De bevalling is goed gegaan, en we genieten van dit moment. Lomée is nu al supertrots om grote zus te zijn."

Onder het Instagrambericht van het babynieuws stromen de felicitaties binnen. Onder andere Mikky Kiemeney (de vriendin van Barcelona-speler Frenkie de Jong) de vrouw van oud-teamgenoot bij United Fred en Michèle Lacroix (vrouw van Kevin de Bruyne) hebben laten weten hoe blij ze zijn voor het koppel. Tekst loopt door onder de foto.

Van de Beek voetbalt tegenwoordig bij Eintracht Frankfurt. Hij kwam in de winter op huurbasis over van Manchester United, waar hij er totaal niet aan te pas kwam. Maar ook bij SGE wil het nog niet echt vlotten. De 26-jarige middenvelder zit vaak op de bank en mag af en toe invallen. Hij scoorde nog niet en gaf ook nog geen assist voor zijn nieuwe club.