Frenkie de Jong neemt pasgeboren kindje voor het eerst mee naar FC Barcelona: 'Mijn geluksbrenger'
Frenkie de Jong tijdens FC Barcelona - Getafe / Getty Images

Frenkie de Jong neemt pasgeboren kindje voor het eerst mee naar FC Barcelona: 'Mijn geluksbrenger'

22:17, 28-02-2024

Frenkie de Jong nam zijn zoontje Miles afgelopen weekend voor het eerst mee naar een wedstrijd van FC Barcelona. Miles is nu een paar maanden oud.

Op Instagram deelde Frenkie een paar foto's van hem en zijn zoon in het Olympisch Stadion. Daar voetbalt Barcelona nu, omdat het Camp Nou wordt verbouwd. Frenkie zette bij de Instagram-post: "Miles' eerste wedstrijd, mijn geluksbrenger." FC Barcelona won afgelopen zaterdag met 4-0 van Getafe in 'eigen huis'. De kleine man zag zijn vader ook nog scoren.

Bekende voetballers waren er als de kippen bij om positieve berichten achter te laten. Matthijs de Ligt, oud-teamgenoot bij Ajax en teamgenoot bij het Nederlands elftal, reageerde met hartjesogen. Arthur Melo en Ryan Babel hoorden ook bij de reaguurders.

Op pad met Ome Memphis

Miles leeft het leven waar anderen hun hele leven van dromen. Hij zat pas ook al in de Ferrari van Memphis Depay. En dat terwijl hij nog lang geen één jaar is. Bofkont.

De spits van Atlético Madrid en Oranje is nog goed bevriend met Frenkie en zijn vriendin Mikky Kiemeney, uit de gezamenlijke tijd van Memphis en Frenkie bij Barcelona. Hij wordt vaak liefkozend 'Ome Memphis' genoemd door Frenkie en Mikky.