'Liefje waarmee Gerard Piqué Shakira bedroog gaat nu vreemd met Pep Guardiola'

Marcel Roes • 01:06, 08-04-2023 / Laatste Update: 03:14, 08-01-2024

In 2022 gingen Gerard Piqué (inmiddels gestopt als voetballer, daarvoor speler van onder meer Barcelona en Manchester United) en popster Shakira uit elkaar. Begin 2023 presenteerde de ex-verdediger een nieuw liefje: de 13 jaar jongere Clara Chia Marti, die voor een van zijn bedrijven werkte.

Maar volgens Spaanse media gaat het tussen Piqué en Chia Marti knap beroerd, want Piqué kon het weer niet laten om in het verkeerde doel te scoren. Oftewel, hij ging wéér vreemd!

Nicht van Riqui Puig

Namelijk met Julia Puig, een advocate, die 'toevallig' ook de nicht is van Barcelona-speler Riqui Puig. Daarmee heeft Gerard nog een tijdje samengespeeld.

Volgens het Spaanse Sport heeft Chia Marti dat bedrog ontdekt. En toen dacht ze: ik ga hem ook zoiets flikken. Haar keus viel op Pep Guardiola, vroeger Barca-trainer, nu trainer van Manchester City.

Clara Chia Marti en Pep Guardiola

Hoe ze Pep dan kent? Chia Marti volgt een public relations-opleiding en bezoekt dezelfde Spaanse school in Sarria als een dochter van Guardiola, aldus de krant en roddelsite Perez Hilton.

Guardiola is trouwens al 27 jaar samen met zijn partner Cristina Serra.

Doen wat je wilt

Perez Hilton schrijft dat Piqué onlangs te gast was in een podcast van journalist Gerard Romero.

Daarin zei hij: "We zijn geboren om te doen wat we maar willen. Als mensen het er niet mee eens zijn, dan geef ik daar geen zak om. Iedereen wil je altijd op je fouten wijzen. Altijd hetzelfde gedonder. Leef gewoon je leven."

Spaanse media

Wat en of er waar is van dit alles: geen idee natuurlijk. Maar het is momenteel wel een hot issue in vooral Spanje, waar ook grote sportkranten er aandacht aan besteden, zoals Marca.