🎥 | Oude liefde roest niet: Gregory van der Wiel en Rose Bertram samen gespot op Ibiza

Trevor Wagener • 13:17, 22-08-2023 / Laatste Update: 03:52, 08-01-2024

Leuk 'nieuws' uit het liefdesleven van oud-voetballer Gregory van der Wiel en model Rose Bertram. Het stel is recent samen gezien op Ibiza, waardoor het schijnt dat de 2 weer als koppel bij elkaar zijn. Zou het?

In begin 2022 gingen Van der Wiel en Bertram, na een relatie van 8 jaar, uit elkaar. Samen hebben zij 2 dochters. Ze besloten destijds om als maatjes door het leven te gaan. Daarna werden zowel Greg als Rose allebei aan meerdere flings gelinkt.

Greg van der Wiel en Rose Bertram weer samen

Op een heuse familietrip, de kleintjes waren er ook bij, werden Van der Wiel en Bertram logischerwijs niet alleen samen maar ook enigszins innig gespot. Zoals het klokkie thuis - of in hen geval op het Spaanse eiland - tikt, tikt het nergens anders.

Zie ook 🎥​: is Gregory van der Wiel definitief weg bij vrouw van z’n kinderen? Rose Bertram intiem gespot met andere man

Loopbaan Gregory van der Wiel

Na 2 periodes in de jeugd bij Ajax brak Van der Wiel in 2007 door in het 1e elftal. In zijn geboortestad groeide hij uit tot international (46 caps, geen goals) en speelde hij onder meer de WK-finale van 2010. Paris Saint-Germain haalde hem in 2012 weg, waar hij tot 2016 zou blijven spelen.

Van der Wiel kwam daarna nog voor Fenerbahce, Cagliari en Toronto FC uit en zette in 2019 een punt achter zijn carrière. Nog tijdens zijn actieve loopbaan als prof hield hij zich bezig met projectjes als de ontwikkelingen van het kledingmerk BALR en social media-gigant 433.