Heeft Matteo Berrettini blessure door te veel seks? Vriendin reageert: 'Helaas voor mijn haters'

Marcel Roes • 19:31, 13-05-2023 / Laatste Update: 21:30, 11-12-2023

Melissa Satta, de vriendin van tennistopper Matteo Berrettini, ontkent dat de Italiaan een blessure heeft opgelopen door hun avontuurtjes onder de dekens. Sommigen beweren dat het 37-jarige model hem kapot heeft gesekst.

Berrettini heeft een spiertje in zijn buik verrekt en ligt er al een tijdje uit. Vervelend, want Roland Garros en Wimbledon komen eraan.

Toevallig, of juist niet dus, had Satta eerder een relatie met voetballer Kevin-Prince Boateng. En die Duitser had een keer een soortgelijke blessure.

Blessure door seks

Nadat haar relatie met Boateng mislukte, schijnt Satta zelf gezegd te hebben dat Boateng zo vaak geblesseerd was door hun wilde seksleven. "We doen het 7 tot 10 ker per week", zei ze volgens Sportbible.

"Voorspel, daar hou ik niet van. Ik wil direct aan de slag. En ik wil bovenop, zodat ik de controle heb."

Bedreigingen

Die woorden hebben fans van Berrettini vast ook gelezen. Satta krijgt online bedreigingen omdat zij in hun ogen verantwoordelijk is voor zijn blessure. Tegenover Vanity Fair bijt Satta van zich af.

"Helaas voor mijn haters: die blessure had hij ook al in 2021, en toen kende ik hem nog niet", zegt Satta. "Waarom moet ik hier sowieso op reageren? Dit bewijst dat seksisme echt bestaat en nog lang niet weg is. Vrouwen worden gezien als wezens die mannen afleiden."

Vrouwenhaat

"En wij vrouwen worden aldoor lichamelijk gekeurd. Ze vinden me te dun. Te dik. Te gemaakt. Slecht gekleed. Maar ik waardeer mezelf, dus al met al kan die kritiek me weinig schelen."

Seksleven

In het interview wil ze trouwens toch nog een beetje ingaan op hun seksleven.

"Ik hou van discipline, ik ben stipt. We eten om 19.00 uur en ik lig om 22.00 uur in bed om een film te kijken. Of we dan geen seksleven hebben? Ik wil er geen getal op plakken, maar ik verzeker je dat wij als koppel gewoon op andere koppels lijken."