📸 | De partner van Willem Engel was Ibrahim Afellays vriendin (en Playmate van het jaar)

Marcel Roes • 00:06, 16-12-2022 / Laatste Update: 18:41, 08-01-2024

In de hoogtijdagen van corona was Willem Engel erg vaak in het nieuws. De dansleraar was een druk kereltje, dat allemaal rechtszaken aanspande en stichtingen oprichtte om bloot te leggen dat er volgens hem niet zoveel waar was van de beweringen die de overheid deed over covid.

Anyway, inmiddels is zijn stichting opgeheven en moet Engel iets nieuws vinden om met zijn tijd te doen. Nou, daar komt zijn partner vast wel bij van pas. Da's Dorien Rose Duinker (1983), een in Haarlem geboren model en actrice. Ze was de Nederlandse Playmate van het jaar 2004.

Shit over me heen

Tegenover Panorama zegt Dorien dit: " Ik krijg enorm veel doodsbedreigingen en shit over me heen sinds ik met Willem ga."

Misschien verlangt ze terug naar onschuldigere tijden. Zo rond 2010 bijvoorbeeld. Toen 'ging' ze met Ibrahim Afellay, de voormalige voetballer van onder meer PSV en Barcelona, die de laatste tijd regelmatig aanschoof bij de NOS tijdens het WK 2022.

Ibrahim Afellay

Dit zegt ze over die periode: "De media zwijgen me sinds de coronatoestanden over het algemeen aardig dood, wat nogal opvallend is aangezien ze er in het verleden als de kippen bij waren om over m’n liefdesleven te schrijven, onder meer toen ik met Ibrahim Afellay ging."

Nou Dorien, hier is weer wat aandacht!